360 visie arbodienstverlener

Ontzorgdesk overziet het geheel!

• Verzuimbegeleiding • Verzuimadvies • Inkomensadvies

Wij bekijken het gehele traject en ondersteunen u waar nodig. Wilt u ook ervaren wat het is om net als ons een 360º visie te hebben? Scan de QRcode, download de app en kijk door de bril uit het arbodienst informatiepakket. Plaats op deze manier de telefoon.

Scan (of klik) met je telefoon een van deze QRcodes

Voor Android: Voor iOS: Voor Windows Phone:

Meer weten over verzuimbegeleiding, verzuimadvies of inkomensadvies van Ontzorgdesk?

Lees verder | Neem contact met ons op

Bekijk de video

Arbodienst Noordoostpolder Ontzorgdesk voor verzuimbegeleiding!

Arbodienst Noordoostpolder? Ontzorgdesk is de arbodienstverlener voor de Noordoostpolder. Uw medewerker meldt zich ziek. Wat nu?

Een paar dagen is waarschijnlijk geen probleem, maar wat als het langdurig, frequent of psychisch is? Welke stappen kan u en moet u dan doorlopen? En welke financiële en juridische gevolgen heeft dit voor uw bedrijf? Bij verzuim komt veel meer kijken! Als uw werknemer ziek wordt dan bent u verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding. Dit mag u uitbesteden aan een arbodienstverlener. Maar de ene arbodienstverlener is de andere niet.

Arbodienst Ontzorgdesk Noordoostpolder overziet het geheel!

Onze arbodienstverlening is meer dan alleen de begeleiding van een zieke werknemer. Er spelen vaak juridische zaken met betrekking tot de arbeidsovereenkomst. U als werkgever loopt grote financiële risico’s tijdens het verzuim. Hiervoor hebben we een team van verzuimadviseurs en inkomensadviseurs in de Noordoostpolder die u kunnen helpen met het maken van de juiste keuzes en helpen bij het inschakelen van de juiste specialisten. Bent u met uw bedrijf gevestigd in de Noordoostpolder? We komen graag een keer vrijblijvend langs.

Neem contact met ons op

Nog geen arbodienst info pakketje gehad?


Vul onderstaand formulier in en krijg gratis en vrijblijvend het informatiepakket over onze arbodienstverlening + bril toegestuurd.Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek met meerwaarde?

Neem dan contact op met een van onze collega’s:


bert brouwer ontzorgdesk Relatiebeheer Noordoostpolder
Bert Brouwer
0527690198
e-mail

Bezoekadres
Keteldiep 15
8321 MH URK

Naar boven