Deel dit artikel:

Uitnodiging Martho Flexwerk/Orca's

Speciaal voor onze relaties en deelnemers van 'Ontzorgdesk Informeert': Modernisering Ziektewet hebben wij op 15 december aanstaande een gezellige avond georganiseerd in combinatie met de Sponsor Commissie van Basketbalvereniging Martho Flexwerk/Orca's. Gezamenlijk wordt de wedstrijd Martho Flexwerk/Orca's - De Hoppers bekeken.

Sinds dit seizoen is Ontzorgdesk mede-hoofdsponsor van Martho Flexwerk/Orca's, het basketbalteam uit Urk. Op dit moment zijn zij gedeeld koploper in de Promotiedivisie. De Promotiedivisie is, normaal gezien, de hoogst haalbare competitie waar amateurverenigingen in uit kunnen komen. Een trede hoger is de Eredivisie waar bijna alle spelers betaald worden; waar dus ook buitenlandse spelers spelen. Afgelopen zaterdag (24 november) moest Martho Flexwerk/Orca's spelen tegen de Groene Uilen uit Groningen. De Groene Uilen waren tot op dat moment de koploper van de Promotiedivisie. In een zinderende wedstrijd hebben de mannen van Martho Flexwerk/Orca's, onder leiding van coach Edwin Reijnga, de overwinning naar zich toe getrokken. Met slechts 10 seconden op de klok wisten de mannen van Martho Flexwerk/Orca's een 2 punten achterstand om te buigen naar winst met slechts 1 punt. Basketbal is een snel spel, waar veel gebeurt!

Om onder het genot van een drankje de avond nog eens na te spreken en kennis te maken met andere ondernemers nodigen wij jullie uit voor 15 december aanstaande. Als u onze gast wilt zijn tijdens deze avond, wordt u om 19.00 uur verwacht in Sporthal De Vlechttuinen te Urk. Omdat niet iedereen kennis heeft van de spelregels en de gebruiken bij het basketbal hebben wij Piet Brouwer bereid gevonden om ons hier eerst een korte voorlichting van te geven.

Piet Brouwer is op 24 november 2001 benoemd tot Erelid van de Nederlandse Basketbal Bond. Hij was pas de derde persoon die deze benoeming ten deel viel in de historie van de bond. Na meer dan 20 jaar actief te zijn geweest in het bestuur van de bond trad hij terug. De heer Brouwer is een veelzijdig bestuurder geweest. Hij heeft onder andere de volgende functies bekleed: Opleidingen, Nationaal Jeugd Plan, Scheidsrechterszaken, Internationale zaken, Breedtesport, Topbasketball en vice-voorzitter. Stil blijven zitten komt hij echter nog steeds niet aan toe. Hij is nog steeds actief binnen de bond.

De wedstrijd zal officieel om 20.00 uur starten.

Programma 15 december 2012

Aanvang avond: 19:00 uur

Start wedstrijd: 20:00 uur Martho Flexwerk/Orca's - De Hoppers.

Eind wedstrijd/avond: rond 22:00 uur.

Wij verzoeken u graag om u aan te melden via info@ontzorgdesk.nl , zodat wij rekening kunnen houden met uw aanwezigheid.